Barabás napelem rögzítő súly

A lapostetőre szerelt napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet is alkalmazható. A Barabás napelem rögzítő súly a legtöbb lapostetőre felszerelt napelemtartó konzollal kompatibilis.

Bruttó eladási ár: 380 Ft/db(299 Ft + ÁFA)
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-02-13
A beviteli mezőbe kérjük írja be a szükséges mennyiséget.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Nyomtatás

Fontosabb műszaki adatok, méretek:

  • Mérete: 33x20 cm
  • Magassága: 6,5 / 4,3 cm
  • Tömege: 8,5 kg / db
  • 168 db / raklap

Lapostetőkre telepített napelemek felszereléséhez többféle tartószerkezet alkalmazható. Nem mindegy, hogy milyen a tető anyaga, szigetelése, illetve – figyelembe véve az esetleges szél- és hóterhelést – mennyire terhelhető a tetőszerkezet.

Napelemgyártó cégek mérnökeivel és betontechnológusainkkal konzultálva a Barabás Téglakő Kft. az elmúlt időszakban kifejlesztet egy olyan rendkívül magas szilárdságú betonelemet, amely a legtöbb napelemtartó konzollal kompatibilis, és a panel tartószerkezetére ráhelyezve biztosítja a lapostetőre telepített napelemes rendszerek stabilitását és környezeti hatásoknak történő ellenállását.

A termék speciális formája lehetővé teszi, hogy a laposabb és vastagabb tartószerkezetekhez egyaránt használható – attól függően, mely oldalával lefelé helyezik rá a lábazatra.

A napelem táblák méretétől függően, az adott lokáció szélterheléséhez és a tető teherbírásához igazodva, akár már néhány darab betonelem is elegendő a panelek stabil megtámasztásához és rögzítéséhez.